Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou pro celebrity nedobrovolná setkání s takovými jmény jako Brad Pitt, Kim Kardashian či Ciara. Seznam hvězd, které chce Vitalij Sediuk otravovat svou přítomností, ale ani po spoustě odpracovaných hodin veřejně prospěšných prací zřejmě nekončí. Tentokrát si ovšem vybral těžký kalibr - ledovou královnu Annu Wintour.

Na šéfredaktorku americké Vogue si ukrajinský slavoman s novinářskou kartičkou vyskočil ze zálohy před přehlídkou Chanel, jež se konala v úterý v rámci pařížského týdne módy. Výjimečně celkem střídmě oblečený muž svou extravaganci musel utvrdit alespoň pokrývkou hlavy v podobě černého tylu omotaného okolo čela a očí a jednou zlatou rukavicí.

Sediuk na přísnou šéfredaktorku vyrukoval s mikrofonem poté, co se dostal za ochranné bariéry, Wintour jej ovšem jen s nonšalancí sobě vlastní obešla a nevěnovala mu žádnou pozornost. S podobným nezájmem se setkal i u modelky Mirandy Kerr, které sice stihl vlepit polibek na tvář, ale jinak se o něj nikterak nezajímala.

Reklama

Další články

Načítám