Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár dny se zdálo, že je manželská krize mezi zpěvačkou Kerry Katonou a bývalým ragbistou Georgem Kayem zažehnána, ale společná dovolená ve Španělsku se nakonec ukázala pouze jako poslední pokus o záchranu nefungujícího vztahu, který nevyšel.

Členka dívčí kapely Atomic Kitten se po třinácti měsících manželství skutečně s otcem jejich rok a půl staré dcery Dylan-Jorge Rose rozchází, v oficiálním prohlášení to oznámil její mluvčí. „S hlubokým smutkem Kerry oznamuje ukončení manželství s Georgem Kayem. Její pozornost se teď soustředí především na její úžasné děti,“ stálo v něm.

Veškeré snahy o nápravu vleklých neshod přišly vniveč ve chvíli, kdy Katonu její muž údajně v sobotu při hádce fyzicky napadl, použít měl dokonce taser. Zpěvačka vše oznámila na policii. Pro Kerry to znamená již třetí neúspěšné manželství. Snad nakonec svým pěti dětem přeci jen najde hodného tatínka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám