Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Bára Nesvadbová (49), která byla kdysi proslulá svými plnými ženskými tvary rapidně hubne. V černých modelech je jako kost a kůže. Jak to nádherná Bára dělá? Co může za její rapidní pokles váhy? Nebojuje snad s démonem jménem anorexie? Čemu vděčí za luxusní postavičku světových topmodelek?

"Už dávno nejsou základem mého jídelníčku černá káva, bílé víno a hrst pražených mandlí," řekla Super.cz Nesvadbová.

Právě nepravidelné stravování tohoto typu mohlo za to, že kdysi s kily navíc bojovala. "Dívčí mejdánky a drastické diety už jsou u mne minulostí," upřesnila sexy spisovatelka. "Ale začala jsem se pořádně hýbat. Pravidelně cvičím pilates a na Power platu. Nejvíc mi dá ale zabrat starost o dům," vysvětluje.

Kromě toho se Bára úplně sama stará o obrovskou zahradu svého domu v Měchenicích. Žádný zahradník. Spisovatelka běhá se sekačkou jako o život, pleje záhonky a už se naučila i zastřihávat okrasné keře.

"Vždycky jsem byla kavárenský povaleč a myslela jsem si, že v přírodě můžu leda tak chytnout klíště. Kdyby mě teď viděl někdo, kdo se mnou posedával na kafíčkách před deseti lety, nevěřil by vlastním očím," dodala s úsměvem Nesvadbová, která ale na své zahradě rozhodně neběhá v teniskách za pár stovek. Se sekačkou ji uvidíte jedině ve střevíčkách Louis Vuitton za dvanáct tisíc korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám