Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Řekněte konečně dost a osvoboďte svá prsa od nepohodlných podprsenek! Nenechte se omezovat škrtícím obvodem, tlačícími kosticemi a nepadnoucími košíčky. Přestaňte se své podprsence přizpůsobovat a nechte ji, ať se ona přizpůsobí vám. Ať vás příroda obdařila jakkoliv velkými ňadry, tyto tři unikátní podprsenky si zamilujete.

Jak si představujete ideální podprsenku?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle průzkumu ženy nejčastěji uvádějí, že od podprsenky požadují pocit pohodlí, praktický, ale nápaditý vzhled a neméně také pěkně vytvarovaný dekolt. Všechny uvedené body však spojuje jedno - podprsenka musí vypadat dobře pod oblečením, tj. žádné proznačující švy a nevzhledná deformace. Myslíte, že taková podprsenka neexistuje? Existuje a máme pro vás hned 3! A každá se navíc svými unikátními vlastnostmi soustředí na vaše speciální požadavky.

Prodyšná a lehká jako vánek: Podprsenka vašich snů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejen ženy s většími ňadry ocení špičkovou prodyšnost. Řekněte sbohem pocení i vy! Patentované košíčky podprsenky 3D SPACER jsou vyrobeny ze speciálního dvouvrstvého porézního materiálu se vzduchovou mezerou, který je mimořádně lehký a vysoce prodyšný. Díky této sendvičové konstrukci dokážou košíčky během nošení dokonale reagovat na změny vaší tělesné teploty a odvádět případnou vlhkost. Proto zůstává podprsenka uvnitř suchá i při vyšší tělesné zátěži či během parných letních dní. A kromě toho je ještě neuvěřitelně lehká!

Přizpůsobí se vám. Dokonale

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řekněte sbohem nepohodlí a oblékněte podprsenku, která se vám přizpůsobí. Podprsenka MAIA 4D Soft Control je vyrobena z unikátního termoresponzivního materiálu, který reaguje na tělesnou teplotu a vytvaruje se přesně podle vašich křivek. Splyne tak s liniemi těla a díky hladkým košíčkům nebude po podprsence ani stopy, i když obléknete opravdu obepnutý top. Košíčky jsou měkké, příjemné a velmi lehké – podprsenka tak bude nejen téměř neviditelná pro vaše okolí, ale nebudete o ní celý den vědět ani vy. Lehká, měkká, krásná – co víc si přát?

Minimum materiálu. Maximální efekt

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete se cítit sexy, sebejistě a pohodlně zároveň? Oslňte své okolí dokonale tvarovaným dekoltem díky podprsence Grand. To, co dělá podprsenku Grand tak unikátním kouskem, je její střih. Kopíruje linii prsou pouze zespodu, takže perfektně přilne k ňadrům každé velikosti. Poprsí především podpírá a tím zdůrazňuje a vyplňuje horní linii ňader. Aby tento neodolatelný efekt vynikl co nejlépe, podprsenka Grand nemá ani centimetr zbytečné látky. Otevřený zaoblený střih v horní části podprsenky se tak skvěle hodí do opravdu hlubokých výstřihů. Minimum materiálu, maximum efektu.

Další články

Načítám