Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vanessa Paradis (42) vede svou dceru k módě haute-couture už od útlého věku, a tak šestnáctiletá Lily-Rose Depp může směle prohlašovat, že se zná například s Karlem Lagerfeldem. Právě na přehlídce značky Chanel, pro niž dvaaosmdesátiletý původem německý návrhář pracuje jako hlavní designér a kreativní ředitel už spoustu let, se znovu setkali v úterý v Paříži.

Dvaačtyřicetiletá francouzská zpěvačka a herečka, která proslula ve čtrnácti letech hitem Joe le taxi, nesmí chybět na žádné velké události zmiňovaného módního domu, jelikož je jeho tváří již od roku 1991. Za tu dobu se s Lagerfeldem stihla spřátelit. A Lily, která jako by matce z oka vypadla, má nejspíš dobře nakročeno, aby časem svou slavnou maminku na tomto postu vystřídala. Letos v červenci se již objevila v jejich první módní kampani a rovněž v šoubyznysu se již sama začíná prosazovat.

S otcem Johnnym Deppem (60) se loni objevila v hororové komedii Mroží muž, letos rovněž vedle otce působila ve snímku Yoga Hosers a příští rok si s Natalií Portman zahraje v dramatu Planetarium.

Reklama

Další články

Načítám