Hlavní obsah
Článek

Říďa nemocnice v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Pavel Kikinčuk alias Štěpán Hejduk, jehož ještě jako mladíka známe už z legendárního Troškova filmu Slunce, seno, jahody, kde hrál Šimona Pláničku, si pomalu musí zvykat na to, že mu dávají lidé sežrat jeho herectví. Nedávno ho pohledy málem zavraždila jistá dáma za to, že nemocnému muži neposkytl zdravotní péči.

„Jedna paní mi říkala, jestli bych se nemohl podívat na jejího manžela, že je na vozíčku. Snažil jsem se jí vysvětlit, že s doktořinou nemám nic společného, že nic neumím, co se týče medicíny. Ale nenechala si to líbit. ‚Stejně byste se na něj mohl podívat!‘ trvala na svém. Lidem, kteří mají v povědomí, že jste doktor z televize, tohle prostě nevysvětlíte,“ řekl Super.cz Kikinčuk.

Také další herecké role (viděli jsme ho ale i coby starostu v Babovřeskách a gamblera hrál v Okresním přeboru) se mu přenáší do života. „Krávu po mně ještě nechtěli rozdojit, ale dělají si ze mě srandu. Když přijdu někam do restaurace, ptají se mě, jestli nechci rozměnit na automaty. Žádný extrémně špatný zážitek jsem zatím naštěstí ale neměl,“ tvrdí herec. Je rád, že se mu stejně jako kdysi Josefu Vinkláři kvůli postavě doktora Cvacha nestalo, že by mu odmítli prodat zeleninu.

Rodák z Hradce Králové, jenž nyní žije v Plzni, hraje sympaťáka, jeho role se však brzy změní. „Nemohu to prozrazovat. Zatím jsem takový zásadový a přísný ředitel, ale nějak se to určitě bude vyvíjet. A myslím si, že docela trpět bude postava Braňa Holička, který hraje muže mé skutečné i seriálové dcery Kamily. Je to takový vyčůránek, chodí s ní jen proto, aby měl v nemocnici dobré vztahy, jinak má rád úplně někoho jiného. A tam se budou dít věci!“ dodal Pavel Kikinčuk.

Reklama

Další články

Načítám