Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Dáda Patrasová (67) si léta udržuje mladistvý vzhled a na svém obličeji má opravdu minimum vrásek. Ale světe, div se, není to prý vlivem plastické chirurgie nebo botoxu.

Ten zkusila loni jednou, a od té doby prý nebyla. "Chodím na lymfatické masáže, to ano, jinak opravdu nic. Nestarám se o sebe, začínám s tím dnešním dnem," řekla Super.cz Dáda na otevření beauty salónu. "Na botoxu jsem byla poprvé loni v dubnu, a od té doby už jsem kliniku nenavštívila," prozrazuje.

Vrásky prý nemá hlavně díky přírodě. "To je genetická záležitost mojí maminky, tak to mám. Samozřejmě vím, že na každou ženu věk jednou dolehne, proto se o sebe teď chci začít starat. Příští rok mi bude šedesát, tak myslím, že nadešel správný čas," upřesňuje idol dětských srdcí.

Péče o samu sebe prý rozhodně nesouvisí s nevěrou jejího muže Felixe. Mladá malířka není důvodem, proč o sebe chce Patrasová začít pečovat. "Felix v tom nehraje roli, ten ať si dělá, co chce, já si taky budu dělat, co chci. Chci se sama cítit dobře," uzavřela rázně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám