Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve svém nabitém programu, kdy hraje ve dvou muzikálech a zkouší na StarDance, si Leona Machálková (56) udělala čas na to, aby navštívila vernisáž výstavy svého expartnera Bořka Šípka. "Byla to náhoda, ale dnes jsem ani nemusela nic rušit, jen jsem trénovala tanec a teď jsme s Arturem tady," řekla nám Leona.

"Artur miluje tatínka, jeho věci obdivuje, rád chodí do sklárny, kde se kouká, jak ty věci vznikají. Má k tomu vztah a je na tátu pyšný, jaký je to frajer," míní Leona. Zpěvačka vypadala výborně, protože měla čas si odpočinout. Po dlouhé době si dopřála volno, bohužel částečně kvůli nemoci. "Byla jsem nemocná pět dní, ale dopřála jsem si ten luxus, že jsem odpočívala osm dní," vysvětlila. "Konečně jsem byla rozumná, poslechla jsem paní doktorku a dala jsem se do kupy," dodala.

Když jsme byli u nemocí, nemohli jsme opomenout to, že se její bývalý partner dostává z jedné z nejzávažnějších, rakoviny slinivky. "Máme obrovskou radost, Bořek je opravdu založením obrovský bojovník. Má rád život, je rád na světě, přijímá ho, jaký je. V tom se odráží i jeho přístup k jeho diagnóze. Je senzační, že se cítí dobře, že má kontinuálně celou dobu dobrou náladu, je přívětivý, nehořekuje na osud. Nikoho tím neobtěžuje, což zní blbě, ale věcně řeší svoji situaci, klobouk dolů. Koukám na něj jako na zázrak. Osobně mi to imponuje, jako přístup k nějakému úkolu, překážce, kterou před vás život najednou vrazí. Když už se něco takového stane, tak ten jeho přístup je opravdu velice inspirující," doplnila Leona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám