Hlavní obsah
Článek

Psycholožka Doubravka z Léta s kovbojem přestala být po chuti Tomáši Töpferovi? Těžko říct, jak to souvisí s ředitelem vinohradského divadla, nicméně herečka Daniela Kolářová se minimálně od ledna přestane objevovat v tomhle svatostánku kultury, kterým prošly největší herecké legendy historie. A není sama!

Vedení Divadla na Vinohradech oznámilo, že od ledna stáhne hru To byla moje písnička! Prý už se hraje dlouho a musí ustoupit mladším inscenacím. To znamená jediné: herečky Daniela Kolářová (69) a Marta Vančurová (67) přišly o své poslední angažmá a od ledna budou bez práce.

„V pondělí jsem se od pana ředitele dozvěděla, že představení To byla moje písnička!, v němž s kolegyněmi hraji, bude mít v prosinci derniéru. Mrzí mě to, co se dá dělat,“ řekla ke svému konci v divadle Vančurová, která je známá například z filmů Jáchyme, hoď ho do stroje, Den pro mou lásku nebo Smrt krásných srnců.

Samotná Kolářová má ještě angažmá v pražském divadle Studio DVA, nicméně vzhledem k nejistému zdravotnímu stavu hereckého kolegy Milana Lasici (75), který v současnosti leží v nemocni s problémy se srdcem, je další pokračování představení Půl druhé hodiny zpoždění ohroženo.

To Vančurová doufá, že se ještě stane zázrak. „Jinou nabídku jsem zatím od vinohradského divadla nedostala. Určitě se tam nějaká nová představení připravují, ale mně se zatím nikdo neozval,“ prohlásila posmutnělá propuštěná herečka.

Reklama

Další články

Načítám