Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by nestačilo, že sama herečka Regina Rázlová (76) si užila své se soudy, a musela dokonce rok trčet ve vazbě! Teď její bývalou snachu zasáhlo podobné neštěstí. Barbora Rázlová dostala 30měsíční podmínku s odkladem na tři roky a musí zaplatit sto tisíc korun peněžitého trestu.

Regina Rázlová má velmi neblahé vzpomínky na české orgány činné v trestním řízení. Herečka byla v roce 1998 zatčena za údajné tunelování firmy Skloexport. Později se však ukázalo, že obvinění byla falešná a policie a státní zastupitelství selhaly, když nechaly oblíbenou českou herečku a s ní i další lidi trčet ve vazbě dlouhý jeden rok, což se nevratně podepsalo nejen na kariéře Rázlové, ale i na jejím zdraví. Až v posledních letech se jí začalo zase dařit, v nedávné době se však ukázalo, že zdravotní problémy se zhoršují, a proto musela odejít i z konzervatoře.

Žena, která si zahrála snad stovky rolí, namátkou sociální pracovnici Zubatou v oskarovém Koljovi nebo spisovatelku Šípovou v Malém pitavalu z velkého města, vysoudila až o několik let později od českého státu finanční odškodnění a omluvu.

Případ její snachy vypadá jinak. Podle Městského soudu v Praze se měla Barbora Rázlová dopustit zpronevěry částky sahající přes milión korun ze společnosti Semper Production. „Je to pomsta bývalého manžela Lukáše,“ řekla pro Aha! k nepravomocnému rozsudku Barbora, která jistě pevně doufá, že bude po sérii odvolání nakonec zproštěna viny, stejně jako její slavná tchyně.

Její bývalý muž tohle tvrzení ale odmítá s tím, že v případu nefiguruje a že na rozdíl od své ex nebyl odsouzen. „Ta slova jsou msta ze strany mé bývalé manželky. To je jediné, co vám k tomu mohu říci,“ uvedl Lukáš Rázl.

Reklama

Další články

Načítám