Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená komička Bára Štěpánová byla jedním z hostů vernisáže designéra Bořka Šípka a její vlasy vypadaly jako jedno z jeho uměleckých děl. Zrzavou barvu její hřívy pravidelně střídaly proužky blond. I když už je jí letos 56 let, tvrdila, že je to dílo přírody.

"Je to jenom sluníčkem, nemám nic zesvětleného. Sluníčko mi dělá můj vzhled, včetně pih," tvrdila nám Štěpánová a my jí nevěřili ani slovo. "Děkuji, že vám moje vlasy připadají jako umělecké dílo nějakého kadeřníka, ale není to ničí dílo," stála si na svém Štěpánová, i když v jejím věku je to těžko uvěřitelné. Ale radši jsme diskuzi, která spěla od ničeho k ničemu, protože dokonce tvrdila, že neví nic o nemoci Bořka Šípka, přesunuli k jinému tématu.

Čekali jsme, že Báru brzy uvidíme v muzikálu 50 odstínů šedi v divadle Broadway, ale zatím to nevypadá. "Uvidíte mne v představení Jak uvařit žábu v divadle Palace, a to si myslím, že je velká bomba. Zatím s tím jezdíme mimo Prahu a myslím, že je to velký zážitek, protože lidé vidí Báru Štěpánovou úplně jinak," zve diváky.

"Je to taková tragikomedie, hrajeme to s Pavlem Nečasem. Je to taková velká herecká příležitost, a když se lidé přijdou podívat, tak si myslím, že nebudou litovat," míní Štěpánová, která se vedle herectví věnuje i moderování.

"Naplňuje mne to, protože se člověk setká zase s něčím jiným, než je herectví. Moderuji leccos, něco mne samozřejmě baví víc, takže je to pro mne příjemnější, ale jsem schopná moderovat i kongres fyziků. Protože nejsem blbá, i když tak vypadám a spousta lidí řekne, že jsem. Ovšem neskromně řeknu, že úplně nejsem, takže mohu moderovat ledacos," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám