Hlavní obsah
Článek

Ochrnula mu část tváře a reálně hrozilo, že se toho neduhu už nikdy nezbaví. Jeden z nenadějnějších reportérů České televize Filip Horký však zabojoval a na obrazovku se vrátil. Nyní ale nečekaně podal výpověď!

„Po více než pěti letech končím v České televizi. Bylo to úžasné období s největšími profesionály, od kterých byla radost se učit. Děkuji Ti, ČT24! Byla a budeš i nadále mou srdeční záležitostí,“ napsal na svou sociální síť.

Mladík, který i vážné téma uměl podat tak, že se na něj s chutí dívali též lidé, kteří jinak politickému zpravodajství moc neholdují, podle našich informací zvažuje, jak se dál popere s profesním životem. Kdo ví, jestli ho tak brzy neuvidíme na jiné stanici. Že by se zaprodal a začal za velký honorář dělat pro nějakého kontroverzního politika, to podle jeho přátel rozhodně nehrozí.

Horký popírá, že by odcházel kvůli nedorozuměním. A že by ho zlanařili jinam, je prý také nesmysl. „Jde čistě o naši nesmírně gentlemanskou domluvu s vedením zpravodajství. Rozhodně nejde o nějaké neshody. Není v tom ani zajímavější nabídka odjinud. Peníze pro mě nejsou klíčovým důvodem, proč jít jinam, ať už by to bylo kamkoliv. V současné době jde jednoduše o nejlepší variantu. Jsem moc rád, že jsme se na ní takto shodli,“ vysvětlil pak Super.cz.

Jenže ať si diplomaticky povídá, co chce, jeho fanynky by přes jeho prohlášení určitě uvítaly, kdyby ho brzy spatřily na Nově nebo na Primě...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám