Hlavní obsah
Článek

Natáčení nové hudební komedie Decibely lásky s hity Michala Davida (63) je v plném proudu a my byli zvědaví, zda si v něm zahraje i sám hitmaker. "Budu tam mít dva obrazy, jeden na diskotéce, kde zpívám svoji písničku Každý mi tě lásko závidí, a druhý je tajný," řekl Super.cz, že tedy hraje sám sebe.

"Nejsem zrovna dobrý typ herce. Myslím, že mi to moc nejde a ani nešlo, tak jsem rád, že nemusím ztvárňovat někoho jiného, a vlastně jenom zpívám," dodal. Vyprávěl i o tom, že natáčení začalo v hodně zběsilém tempu.

"Režisér Míla Halík, který je i autorem scénáře, mi v podstatě 28. srpna řekl, že se 14. září točí, a já neměl na účtu ani korunu. Musím poděkovat všem partnerům, kteří mi pomohli a během dvou týdnů poslali na konto 15 miliónů. Celkem vyjde film na 25 miliónů, což je standardní částka," prozradil.

Je nadšený z hereckého obsazení mj. s Lucií Vondráčkovou (44), Rudolfem Hrušínským mladším i starším, Ivou Janžurovou (82) a fotbalistou Pavlem Horváthem. "Ten nás hodně příjemně překvapil. Dokonce se mu i rozšiřovala role," dodal.

Reklama

Další články

Načítám