Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvák Marek Ztracený (39) má svého synka Marečka s moderátorkou Marcelou Skřivánkovou. S tou nežije a jak přiznává, tak dítě nebylo vůbec plánované. Když tak zpěvák donesl svého syna do jedné z pražských klinik na genetický test, možná si někteří pomysleli, že snad zpochybňuje své otcovství. Jenže důvod byl jiný.

„O genetických testech z GHC Genetics jsem se dozvěděl náhodou a velice mě to zaujalo, protože zdraví je něco, co ani já synovi koupit nemůžu,“ svěřil se novopečený tatínek Marek Ztracený. Díky těmto speciálním genetickým testům je možné zjistit vrozené dispozice k některým dědičným chorobám, které se mohou projevit již v dětství. Následná cílená péče může pomoci rodičům zamezit včas rozvoji komplikací. „Důležitý byl i fakt, že vyšetření je naprosto bezbolestné a nepředstavuje pro dítě žádnou zátěž,“ dodal ztracený, který se role otce ujmul opravdu se ctí.

„Dneska jsem poprvé Marka přebaloval. Byl to docela boj, ale zvládl jsem to. Když se na něj podívám, vidím sebe a Marcelu. Nos má totiž po mně a bradu a oči po ní,“ ukončil zpěvák, který ctí rodinné hodnoty. Přesto pochybuje, že se kdy s matkou svého dítěte dají opět dohromady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám