Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová kometa televize Prima Eva Perkausová (30) už asi do žádného zábavného pořadu nikdy nepůjde! Ledaže by v něm na nic nemusela odpovídat. Když se totiž objevila v Show Leoše Mareše (47), čekala patrně, že rýpavého spíkra oslní svými přírodními přednostmi, ten si z ní ale udělal dobrý den a rozcupoval ji pomyslně na kousky! „Většina holek nosí po starší sestře oblečení,“ narážel na to, že zdědila přítele po své sestře Monice.

Mareš citoval různé informace médií, Perkausová opakovaně tvrdila, že jsou vymyšlené, většinu z nich ale pak vtipně potvrdila.

Na jednu stranu prý Evu matka od osmnácti držela zkrátka, na stranu druhou nafotila fotky do pánského časopisu a ještě před plnoletostí si matka nepohlídala její školní docházku. „Na střední škole jsem dostala dvojku z chování z důvodu, že jsem měla strašný počet neomluvených hodin,“ řekla Eva.

„A kdepak jsi byla? S nějakými chlapci? Hulila na záchodě!“ smečoval Leoš, Eva se bránila, že spíš spinkala, protože je spací typ.

Když pak moderátorka TopStaru vypočítávala své sourozence (všechny má nevlastní), šel po informaci Mareš jako slepice po flusu.

„Ty máš dva starší bratry? A sestru nemáš? Až takhle to dopadlo? Jo, nevlastní… Ta měla za manžela tvého přítele. Většina holek nosí po starší sestře její oblečení,“ strefoval se moderátor do v tu chvíli už bezbranné prsatice.

Když se jí pak ptal, jestli, když má její partner dceru, byla nejdřív teta a pak máma, a Eva otázku nepochopila, bylo jasné, že z tohohle slovního souboje nemá šanci odejít jako vítěz.

„Novinářům už neodpovídám. Ať řeknu, co řeknu, vždycky je to otočený,“ stěžovala si pak blondýna. „Fakt jo? Takže ty chodíš s holkou svýho bratra!“ triumfoval Mareš, který nakonec ironicky poznamenal, že všude jsou nějaké pikantní příběhy a že každý by si měl zamést před svým vlastním prahem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám