Hlavní obsah
Článek

V hotelových pokojích a apartmánech už byla zachycena spousta pikantních vzpomínek a nedávno k nim přibyla i foto série od jedné slavné dámy… Americká zpěvačka si k údajně spontánnímu půlnočnímu pózování vybrala luxusní hotel na Manhattanu a v koupelně jednoho z pokojů se nechala zvěčnit úplně nahá fotografem Patrickem Ecclesinem. Poznáte podle křivek a vlasů, o koho se jedná?

Třiadvacetiletá kráska, která proslula už jako malá holka a ještě nedávno se trápila nadváhou, se přitom držela tří pravidel: žádné oblečení, žádný make-up a žádná retuš. Pokud stále tápete, prozradíme, že se jedná o Demi Lovato.

Odhalené snímky přitom nevznikly jen tak pro nic za nic, mají být otištěny v novém čísle magazínu Vanity Fair a slouží rovněž jako propagace zpěvaččina nového alba Confident, které vyjde už 16. října. Název alba má přitom co do činění se zpěvaččiným rozpoložením. Sama totiž v minulosti trpěla depresemi, poruchami příjmu potravy i sebepoškozováním. Cesta k sebejistotě u ní představovala dlouhý proces, který se ovšem i za pomoci jejího letitého partnera Wilmera Valderramy nakonec zdařil, což dokazují právě i tyto snímky…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám