Hlavní obsah
Článek

Herec a režisér Ondřej Sokol (52) se zanedlouho objeví v stand-up komedii Celebrity. Uvede ji divadlo Studio DVA a pro Sokola to bude premiéra, nejen co se tohoto konkrétního díla týče, ale také žánru.

„Je to moje první zkušenost. Ten čas, kdy bych se tomu mohl věnovat tak, že bych po malých klubech začínal s pětiminutovými stand-upy a dopracoval se postupně k tomu velkému, už jsem trochu prošvihl. Navíc u nás tahle tradice není vybudovaná, po republice nejsou kluby, ve kterých by se takhle začínalo, takže musím holt začít hned tím největším,“ říká k Celebritám, jež budou mít premiéru 13. října.

Sokol se v díle postaví tématu a otázce, kdo nebo co to vlastně celebrita je. „Celý tenhle stand-up je o tom, že se snažím přijít na to, co ten termín vlastně znamená. Je to termín, se kterým musím žít, který se často v souvislosti se mnou používá, a já se prostě snažím docílit té definice.“ Tak jsme zvědaví, na co přijde, možná i s pomocí diváků. „Mám tam části, kdy chci reagovat na to, jak se budou v tu chvíli chovat diváci, protože některá témata jsou opravdu trochu ‚kontroverzní‘,“ dodal Sokol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám