Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, moderátor Primy Tomáš Hauptvogel se v pátek oženil s dlouholetou partnerkou Monikou Kašparovou, dnes již Hauptvogelovou. V jednu chvíli ale páru zatrnulo, to když Tomáš musel pár dnů před obřadem na další operaci kvůli prasklému šroubu.

I tento zákrok souvisel s nehodou na motorce, která se mu stala v dubnu cestou do práce. „Musel jsem na reoperaci s nohou, naštěstí je úspěšně za mnou, ale původní plán být na svatbě bez berlí nevyšel. Nicméně to byla ta nejlepší svatba, na které jsme kdy byli! Víme, že to řekne každý, kdo měl svatbu, ale my jsme si ji maximálně užili,“ je rád Hauptvogel, který zvládl i novomanželský tanec, i když trochu netradičně.

„První tanec se svou milovanou ženou jsem dal na jedné noze. I když o berlích, naši svatbu jsem si obrovsky užil a jsem šťastný, že se mou ženou stala nejlepší ženská na světě a že jsme se rozhodli svatbu neodkládat.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám