Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, Eliška Bučková (34) letí s Ivanou Jirešovou (47) a fotografem Jakubem Ludvíkem fotit kalendář do amazonské džungle, kde se to jen hemží samými nebezpečnými tvory. Proto se o přežití celé výpravy má postarat sportovní rybář a dobrodruh Jakub Vágner (42). Vyzpovídali jsme ho a zdá se, že vyhlídky jedné z nejkrásnějších českých modelek jsou nelichotivé.

Když totiž přežije vše ve zdraví, ještě zdaleka nemá vyhráno. Pokud by z nebezpečného prostředí dostala nějaký šok a začala se chovat tak, že by ohrožovala ostatní, Kuba by s ní musel zatočit.

„Jsou praktiky, jak takového člověka dokáži zklidnit. Doufám, že to nenastane, ale i kdyby nastalo, dokáži si s tím poradit. Jak jsem ale měl možnost Elišku krátce poznat, myslím si, že se určitě nic nestane. Nemám rád škatulkování. Že je hezká, ještě neznamená, že s ní bude problém,“ tvrdí Vágner.

Modelku s herečkou Jirešovou každopádně může ohrozit mnoho věcí. Ať už extrémní teploty, neuvěřitelné množství komárů nebo různá zvířata.

„Pevně doufám, že se vrátíme všichni. To by bylo smutné, kdybych zapříčinil ztrátu jednoho z těchto úžasných lidí. Je tam ale spousta nebezpečných a jedovatých tvorů. Když tu přírodu nebudete respektovat a nebudete mít dostatečnou pokoru a nebudete o ní dostatečně vědět, může nastat problém. Jsou tam hadi včetně největšího na světě - anakondy, pavouci, kajmani, kteří mají až šest metrů. Největší hrozba je ale spíš ta, kterou nevidíte. Jsou to bakterie a komáři. Na to se musí dávat největší pozor,“ dodal Vágner, který bude muset chodit s účastnicemi Expedice Amazonie 2015 i na záchod, aby obhlédl prostor, kde budou vykonávat potřebu.

Reklama

Další články

Načítám