Hlavní obsah
Článek

Nikol Švantnerová (31) se poprvé od rozchodu objevila s fotbalistou Jakubem Horou na veřejnosti. Pár ohlásil pauzu na konci července. Vztah procházel těžkou zkouškou, kdy na Jakuba vyplavaly milostné konverzace s jinými dívkami na sociální síti.

Nyní to vypadá, že se Nikol a Jakub dávají opět dohromady. "Nejsme spolu, ale vídáme se. Píchla jsem kolo u auta, neměla jsem sem jak dojet, tak mi Kuba dělá doprovod a odvoz," řekla Super.cz Nikol na soustředění finalistek Miss Hasička a finalistů Hasič roku v Chotilsku.

"Nic se nestalo, abychom se rozcházeli. Bylo to těžké období, těžké na řešení, je to opravdu pauza. Vídáme se dál, jestli se k sobě vrátíme, to ukáže čas," upřesnila úřadující Česká Miss.

Nikol se pokusila na soustředění zdolat českou pevnost Boyard. Miluje sport, a tak všichni s napětím čekali, jak si povede.

"Zdatná, myslím, jsem, fyzičku mám dobrou. Tady to ale nebude o tom, abych běhala deset kilometrů nebo zvedala činky. Ukáže se, jestli jsem šikovná. Logické myšlení je horší. Zachraňuju to fyzickou stránkou, moc mi logika nejde," dodala Nikol.

Zatímco Nikol procházela komnaty, její expartner si nadšeně povídal s kolegou fotbalistou Pavlem Horváthem. "Jsem ráda, že na akci má někoho, s kým si může popovídat, to není moc časté. Já myslím, že téma mají jasné," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám