Hlavní obsah
Článek

V seriálu Autobazar Monte Karlo hází otrávené obličeje, její vlasy vypadají, jako by projela několikrát lakovnou, oblečení má jako od trhovců… zkrátka žena, kterou by jeden jinak těžko pohledal. Herečka Lucie Polišenská (29), která v novém díle Stream.cz zdatně sekunduje Petru Čtvrtníčkovi nebo Jaroslavu Pleslovi, je ale jinak v reálu sympaťanda. Mrkněte sami ve videu!

Neděsí se jinak velmi sympatická dívka, když se na sebe podívá v kostýmu? „Vůbec ne, protože jsme s divadelníkem Ivanem Steklou chodili po obchodech a vybírali jsme to společně. Ten pandí svetr jsem si vybrala sama,“ pochlubila se Super.cz Lucie.

Prozatím se objevila pouze ve vedlejších rolích několika televizních snímků a seriálů, ale měla i možnost ztvárnit postavu Marty Gottwaldové v cyklu České století. Nyní má konečně možnost divákům pořádně ukázat, co v ní je, protože stát před kamerou s takovou personou, jakou je Petr Čtvrtníček, není jen tak.

„Petr je tam hlavní a my kolem něj, ale bylo to velmi zábavné a hrozná škola,“ pochvaluje si natáčení se známým komikem a profesionálním provokatérem. A ten rovnou svou pověst dokázal, když totálně zazdil zbytek našeho rozhovoru, ke kterému se „nezván, nevítán“ přichomýtl. „Dostane hrozně naložíno,“ prohlásil, když jsme se ho ptali, jestli Bublině v seriálu přidá. Asi patrně ne v penězích, ale na hrb.

Související témata:
Bubliny

Reklama

Další články

Načítám