Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při plánování dovolené dává Lucie Křížková (39) přednost rodinné pohodě a dobrodružství před luxusem a zážitky v exotice. Letošní léto proto nejkrásnější Češka roku 2003 strávila se svou rodinou v karavanu.

„Byli jsme asi měsíc a půl na Lipně v obytném autě. Bylo ideální počasí na takto strávené léto a moc jsme si to užili,” svěřila se nám Lucie během nákupu potravin v rámci dobročinné kampaně Z lásky k dětem pro Červený kříž. Modelka a moderátorka, kterou známe spíše pod dívčím příjmením Váchová, dále uvedla, že nejvíce nadšený z takto strávené dovolené byl její syn David: „Pro malého to bylo obrovské dobrodružství.”

Bývalá gymnastka a profesionální jachtař jsou oba dobrodružné povahy a z toho důvodu si pořídili obytné auto. „Má to dvě ložnice, koupelnu, kuchyni. Taková malinká garsonka na kolech,” říká Lucie, pro kterou je to už druhý podobný dopravní prostředek. „My jsem měli ještě jedno menší obytné auto, ale jelikož se začínáme rozrůstat, tak manžel usoudil, že abychom měli více životního prostoru, pořídí na letošek větší vůz. Abychom měli dostatek místa i pro čtyřčlennou rodinu,” říká Lucie Křížková, jejímž snem je vycestovat s karavanem do Skandinávie nebo k italskému Gardskému jezeru.

Související témata:
Obytné vozy

Reklama

Další články

Načítám