Hlavní obsah
Článek

Modelka Petra Faltýnová (45) má dokonalou tvář a tělo. Díky tomu i v 37 letech boduje jako modelka, a to především v zahraničí. "Divím se, že ještě pořád jsou klienti, kteří mi jsou ochotni zaplatit za práci, lukrativní práci," usmívá se Petra. "Jsou to hodně katalogy - hlavně Itálie, Německo a teď i Amerika," řekla Super.cz.

A co si na Petře klienti nejvíc cení? Její vlasy vydají hustotou za pět jiných hlav, má dokonalé tělo bez známky pomerančové kůže a nekonečně dlouhé nohy. "Hodně si mě berou právě na vlasy, to je pravda, ale můj největší příjem peněz je pořád z focení prádla. Němci a Italové nemají rádi na prádlo úplně hubené holky, mají rádi do prádla nějaké tvary, a ty já teda mám," říká Petra, která své tělo v posilovně denně rozhodně netrápí.

"Je to dar od boha. Běhám za dcerou, teď jsem se pobláznila do gymnastiky, hrozně mě to chytlo, přihlásila jsem dceru a jedu v tom i já. Ten chtíč udělat salto a přemet, to je teď můj největší sport," prozradila na soustředění finalistů Hasič roku a finalistek Miss Hasička 2015 v české pevnosti Boyard, kam přijela i s dcerou Adriankou.

"Přijela jsem hasiče a hasičky podpořit, protože mám k dobrovolným hasičům velký respekt. Jsou to hlavně oni, kdo pomáhají při povodních. Sama jsem se při povodních před lety jako dobrovolník snažila pomoci a pomáhala likvidovat ty hrozné škody," prozradila Faltýnová, na které hasiči mohli oči nechat. "Jsou to fešáci, ale já mám svého Davida. Jsem velmi zamilovaná," dodala Faltýnová, kterou urostlí hasiči doslova nosili na rukou.

Petra také dorazila, aby podpořila mladé hasičky a předala jim modelingové rady.  "Byla jsem překvapená, že jsou hasičky takové kočky. Některé by v pohodě mohly i na klasickou Miss. Většinou jsou to modelky začátečnice, takže jim pomáhám s chůzí, učím je chodit, aby to na finále v pohodě všechno zvládly. Vím, že některé hasičky jsou i maminky spolužaček Adrianky v britské škole, kam chodí. Hrozně jim fandím," dodala Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám