Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ve Švýcarsku by šel bručet! Zpěvák Milan Drobný tak rád vypráví různé historky a někdy si vůbec nedává pozor na pusu. V sobotu vystupoval v Náchodě na akci Nej sestřička, a jak se sám pochlubil, porušil kvůli tomu dost zásadním způsobem zákony.

Jako by se bylo čím chlubit a možná se cítí jako chlapák! Drobný, který má po letech peripetií s bývalou láskou konečně novou partnerku, dorazil za pět minut dvanáct. „Přijel jsem z Německa, musel jsem jet rychlostí dvě stě kilometrů za hodinu. Nestíhal bych to. Jinak ale na silnicích dávám pozor," dušoval se před dalším účinkujícím Martinem Maxou.

Kdyby umělce zastavila policejní hlídka, nedostane žádnou blokovou pokutu, ale ve správním řízení mu započtou pět bodů, dají pokutu až deset tisíc korun a na půl roku až rok si nezajezdí. Ve Švýcarsku by mu ale hrozila rovnou basa, až rok vězení.

Drobného může uklidnit fakt, že i kdyby to odpřisáhl na Písmo svaté, policie doznání nebere jako důkaz, a pokud ho sama nechytne při činu (nebo ho nezachytí radary a kamery), žádný postih mu nehrozí.

Paradoxní je, že na akci Davida Novotného, při které jsou oceněny zdravotní sestřičky za svou těžkou a obětavou práci, byla další průšvihářka Světlana Nálepková. Té teprve před pár víkendy řidičák po roce vrátili poté, co absolvovala psychotesty, přesto kvůli dvěma vystoupením za sebou minulý týden také výrazně překračovala rychlost. Tak jen aby zpěvák a zpěvačka při nestíhání příště neskončili v péči soutěžících dam...

Reklama

Další články

Načítám