Hlavní obsah
Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) se v poslední době věnuje moderování. Obvykle se ale jedná o menší akce mimo Prahu. Prubířským kamenem pro ni bylo uvádění finálového večera Miss Face ve velkém pražském hotelu a pro spoustu hostů. Navíc večer uváděla spolu s Jakubem Kohákem, který bývá ke kolegyním na pódiu dost nemilosrdný a čím jsou nezkušenější, tím víc kruté žerty si z nich tropí.

"Mám z toho velmi kladné pocity a jsem hlavně ráda, že už to máme za sebou. Vybrali jsme hezkou částku na neonatologii a Jakub byl, myslím, skvělý partner. Nepodrážel mě, spíš mě podporoval, z jeho strany bylo moderování vtipné, já se snažila spíš o serióznost. Celkově to dopadlo dobře," mínila po skončení akce Průšová, jejíž předchůdkyně z minulého ročníku Jitka Boho (32) takové štěstí neměla.

"Týden jsem měla doma scénář, ale tím, že jsme se s Jakubem předtím neznali, tak jsem nevěděla, co od něj můžu čekat. Ale dopadlo to na výbornou," zopakovala. Úplně bez problémů to ale s Kohákem neměla. Rozebral totiž její luxusní kabelku Balenciaga. "Je pravda, že Jakub si zapomněl motýlka i kravatu a potřebovali jsme mu něco uvázat na krk. A pak za mnou přišel do zákulisí a držel takovou koženou šňůrku. Tak jsem se divila, co to má, a on mi řekl, že si to půjčil z mojí kabelky a pak mi to tam prý vrátí. Je to tedy muž činu," svěřila Kateřina.

Reklama

Další články

Načítám