Hlavní obsah
Článek

Slavný rybář a dobrodruh Jakub Vágner (42) už procestoval celý svět, a nyní konečně našel místo, kde by se rád usadil. Ideální lokalitu už má, ale k naprosté spokojenosti mu chybí dům podle jeho představ a partnerka, která mu pomůže vytvořit opravdový domov.

Syna hudebníka Karla Vágnera to vždy lákalo do přírody, takže svůj soukromý ráj našel u rybníka Katlov, který je vzdálený necelých 100 kilometrů od Prahy. Zde má Jakub k dispozici dům, který pro něj ovšem slouží jen jako provizorní střecha nad hlavou.

„Je zbytečné to zařizovat, protože tohle půjde k zemi. Bohužel jsem perfekcionista, nedokážu se smířit s něčím, co není přesně podle mých představ. Exteriér je pro mě důležitější. Mně tady rostou praváci a křemenáči na zahradě. Pod okny mi chodí divoká prasata, srnky a zajíci. Mám tady bizony i husy, které jsem měl od malinkých žlutých housátek a chodí za mnou jako psi,“ rozpovídá se světoznámý rybář v dnešním Top Star magazínu.

Místo, kde by chtěl strávit zbytek života, už Vágner našel, ale po rozchodu s Janou Krajlovou mu chybí žena, která by radost sdílela s ním. „Doufám, že až zestárnu, tak moje partnerka na mě jednou z balkónu zavolá, že řízek s bramborovou kaší mám hotový,“ zasnil se Jakub.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám