Hlavní obsah
Článek

Pokud jde o pracovní kariéru moderátora, nemůže si herec Miroslav Šimůnek (45) vynachválit svoje působení v redakci VIP zpráv, nyní Top Staru. "Člověk má víc práce, to je jasné. I víc příznivců, což jde ruku v roce s popularitou a tím, že jste vidět víc na obrazovce. Je to práce, která mě baví a naplňuje," řekl Super.cz.

Vydělá tím pádem i víc peněz. "Zatím ale utrácím jen za sebe, protože jsem single, ale to se za chviličku změní. A za co mě baví vydávat peníze? Třeba za dobré jídlo," usmíval se. Do toho, jak je možné, že ví, že již nebude brzy sám, se trochu zamotal. Takže jsme se museli zeptat, zda má tedy vyhlídnutou nějakou dívku, potažmo chlapce. To moc komentovat nechtěl, ale vyjádřil se k tomu, že bývá v poslední době ve společnosti velmi často vidět v doprovodu modela Roberta Paulata (44), přezdívaného český Ken.

"Já jsem věděl, že když se budu kamarádsky stýkat s Robertem Paulatem, tak tahle fáma vznikne. Ale pravda se vždycky ukáže, a já se těchto záležitostí nebojím a klidně se na veřejnosti objevím s kýmkoliv, kdo je jiné orientace, protože to jsou stejní kamarádi jako jiní lidé. A Robert je výborný charakter a skvělý člověk, ale to nic neznamená, co se týče sexuality," prohlásil. Tak jsme zvědaví, zda se příště na večírku objeví s nějakou půvabnou slečnou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám