Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to k vzteku vidět modelky, herečky či zpěvačky po čtyřicítce s tělem dokonalé dvacítky, zatímco my ostatní ženy dřeme v posilovnách a kila navíc ne a ne dolů. Simona ví jak na to.

Jak na tělo dvacítky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mít figuru dvacítky i po dvou dětech jako Simona se bohužel nepodaří každé. „Je to těžké už po třicítce, ale s nástupem čtyřky ve věku je to prostě ještě těžší. Některé partie zatvrzele odolávají veškerým snahám o pohyb i dietám. Znám to já, znala to moje setra i některé kamarádky," vysvětluje Simona. I paní Jana (41), té se po dětech již nedařilo vrátit či alespoň přiblížit mírám, které měla před porody. Byla to právě Simona se svým projektem proměn na Klinice Yes Visage, která na základě zkušeností vlastní sestry a kamarádek poradila Janě nejpopulárnější liposukci současnosti. „Ve svých jednačtyřiceti letech jsem to se svou postavou ještě nechtěla vzdát,“ vysvětluje Jana svoji motivaci.

Štíhlá postava do druhého dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Zprvu jsem se obávala a nechtěla si liposukci připustit. Chtěla jsem hubenější tělo, ale slovo „liposukce“ mě děsilo. Ale Simona mě uklidnila, protože má zkušenosti ze svého nejbližšího okolí. A měla pravdu. Opravdu se nejednalo o žádné drsné vypumpování tuku z těla a ani zdaleka se to nepodobalo mým představám o liposukci. Ve finále bych dnes mohla říct, že šlo o jednoduchý zákrok, který nebolel. Nemusela jsem ani zůstat na klinice a ihned mohla domů k dětem. Jasně, druhý den jsem to už pak trochu cítila, ale mohla jsem normálně fungovat,“ popisuje své pocity Jana. Ta podstoupila nejpopulárnější liposukcí současnosti - laserovou liposukci SlimLipo na Klinice Yes Visage.

K hubené postavě pevná kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A není to jen o zbavení se tuku. Další pozitivní předností je pak funkce samotného laseru v liposukci. Liposukce „vysaje” tuk a laser nejen že zaručuje přesnou manipulaci, šetrnost a minimalizuje tvorbu modřin a otoků, ale hlavně také pracuje s pokožkou v ošetřované oblasti, kterou snadněji přilne zpět, zpevní ji a vypne. To ostatně potvrzuje i MUDr. Tomáš Paduch, specialista na liposukce Kliniky Yes Visage: „Právě působení laseru řadí tuto liposukci mezi nejmodernější a nejšetrnější liposukci současné estetické medicíny. Touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například i menší partie jako povislé paže nebo podbradek či dvojitou bradu.”

Liposukce celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Kde už nepomůže cvičení, tam prostě pomůže odborník,“ přiznává i Alice Bendová, která tuto moderní liposukci SlimLipo na Klinice Yes Visage zvažuje, zatímco Michal David nebo Petr Kotvald ji mají už úspěšně za sebou. Stejně jako již zmíněná sestra Simony Krainové Yvonna, čehož si nemohla nevšimnout média - sestry nyní vypadají i přes věkový rozdíl jako dvojčata. I Simoně však k dokonalé postavě kromě vlastní píle pomohla klinika. Simona se netají, že na klinice po dětech podstoupila Kryolipolýzu Zeltiq Coolsclupting, tedy neinvazivní liposukci zmražením, stejně tak Kateřina Brožová nebo třeba Miss Kateřina Sokolová. Dalším častým zákrokem, zvláště po porodech, je pak abdominoplastika.

Hubená postava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Laserová liposukce SlimLipo je na Klinikách Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě nejčastěji podstupovaným zákrokem. Co se boje o hubenější postavu týče, dalšími jsou pak originální Kryolipolýza Zeltiq či abdominoplastika. Pokud i vy toužíte po změně, ať už je to liposukce, nová prsa nebo třeba facelift či botox, můžete soutěžit o proměnu s Klinikou Yes Visage. Budete tak moci využít stejných odborníků kliniky, která se stará například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou, Ivu Kubelkovou či Veroniku Freimanovou. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage.

Další články

Načítám