Hlavní obsah
Článek

Herečka, modelka a režisérka Rachel Ward (53), která se proslavila zejména svou rolí farmářské dcerky Meggie Cleary v televizním seriálu Ptáci v trní, vypadá stále bezvadně. Podívejte se na  její fotky a posuďte sami.

Rachel se narodila v Anglii do velmi bohaté rodiny. Jejími dědečky byli hrabě z Dudley William Ward a kriketový hráč Giles Baring. V mládí navštěvovala uměleckou školu „Byam Shaw School of Art“, kterou ale opustila, aby se dala na dráhu modelky.

Koncem sedmdesátých let chodila s Davidem Kennedym. V roce 1983 byla v USA zvolena jednou z deseti nejkrásnějších žen. Do povědomí veřejnosti se dostala díky úloze Meggie Cleary, objektu touhy kněze Richarda Chamberlaina v seriálu Ptáci v trní. Za tuto roli byla nominována na Zlatý glóbus pro nejlepší herečku v televizním filmu.

V roce 2001 pak byla nominována na nejlepší herečku za drama Na břehu. Mezi další filmy, ve kterých se Rachel objevila patří například krimi komedie Mrtví muži nenosí skotskou sukni, historické drama Dobrá manželka, drama Nenechám tě odejít nebo televizní film Černovous. V roce 2005 jí byl anglickou královnou udělen titul Member of the Order of Australia.

Reklama

Další články

Načítám