Hlavní obsah
Článek

Na v úterý zesnulého Jiřího Krytináře (†68) rodina a přátelé nezapomněli a jeho památka bude uctěna, jak se patří a sluší! Až do smrti velmi zadluženého nejmenšího českého herce totiž uctí jeho přátelé a příbuzní hned dvakrát.

„Na parte bylo pozvání hned na dva pohřby. První se koná dvanáctého října v jednu hodinu v kostele na Horním náměstí v Jablonci nad Nisou, kde se s ním ale rozloučí jen jeho nejbližší. Veřejnost, kamarádi a kolegové z herecké branže se pak mohou poklonit jeho památce o tři dny později také od třinácti hodin ve strašnickém krematoriu,“ informoval Super.cz šéf fotbalového Arabela teamu Jiří Rámeš

Ten také jako první smrt Krytináře oznámil.

Herce patrně zabila plicní embolie, krátce před skonem si stěžoval na otékající nohy a plánoval, že bude muset jít na operaci. Mrtvého ho našla sousedka, která se naoko zlobí, že umřel jen proto, aby za něj musel vzít někdo jiný v domě úklidovou službu.

Proč pohřeb proběhne až čtrnáct dní po smrti, zůstává záhadou. Protože ale bylo tělo herce nalezeno doma, policie musí vyloučit cizí zavinění, z toho důvodu také asi bude chvíli trvat, než pozůstalým vydá ostatky Jiřího Krytináře. Byla nařízena soudní pitva, její vysledky ale zatím nejsou veřejně známé.

Reklama

Další články

Načítám