Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V rodinném filmu režiséra Tima Burtona se AnnaSophia Robb proslavila jako věčně otrávená Fialka Garderóbová, která z úst nevytáhla žvýkačku. Dnes je z ní atraktivní herečka, která už dávno vyrostla z dětských rolí.

Během natáčení filmu Karlík a továrna na čokoládu bylo AnněSophii pouhých 11 let, ale už tehdy dokázala, že má před sebou velkou budoucnost. Jako rekordmanka ve žvýkání podala tak přesvědčivý výkon, že ji před kamerou zastínil snad jen Johnny Depp (60) jako Willy Wonka.

AnnaSophia se následně objevila ve filmech Jumper či Most do země Terabithia. Přelomová pro ni byla hlavní role v dramatu Surfařka, která vycházela z životního příběhu Bethany Hamilton, již od vášně pro sjíždění divokých vln neodradila ani nehoda, při níž ji žralok připravil o ruku.

Představitelka otravné Fialky v prosinci oslaví 22. narozeniny, takže už není spojována jen s produkcí pro mládež. Na premiéře dokumentu Jeremy Scott: The People´s Designer AnnaSophia všechny přítomné přesvědčila o tom, že toho na plátně může předvést mnohem více než žvýkačkové bubliny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám