Hlavní obsah
Článek

Populární herec Tomáš Matonoha (53) si společně s úspěšnou moderátorkou Lucií Křížkovou (39) osvojil pěknou stračenu. Nestali se z nich však ze dne na den dojiči krav, ale byli prvními, kteří se rozhodli podpořit iniciativu "Adoptuj kravičku".

„První věc, co se vám dostane v dětství do žaludku, je mléko, které vás pak provází celým životem. Já si bez něj a mléčných výrobků nedokážu představit ani snídani - neuděláte si třeba bez mléka dobré cappuccino. Nejoblíbenější pokrm našich dětí je krupicová kaše nebo dukátové buchtičky se šodó – to bez mléka taky nedáte. Jogurty jsou u nás nejspíše důležitější potravinou než pečivo. Bez nich nefunguje domácnost. Nevzpomínám si, že bych kdy vůbec udělal nákup bez mléčných výrobků, to zkrátka neexistuje,“ tvrdí striktně oblíbený herec, který se v kravíně neváhal chopit vidlí a přiložit ruku k dílu.

Podobný vztah ke kravičkám a jejich produktům má i Lucie Křížková s manželem a synem Davídkem. Bývalá misska a dnes moderátorka by dokonce neměla problém s prací na farmě.

„Nejsem žádná fajnovka, práce ani zápachu se nebojím, naopak mně všechno kolem zvířat na farmě voní. Klidně bych si někdy vyzkoušela, jaké to je žít a pracovat na farmě. Dokonce i našeho synka u nás v plzeňské zoo nejvíce zajímá sekce hospodářská zvířata,“ dodává s úsměvem sympatická moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám