Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dost často se stává, že z "ošklivého káčátka", vyroste krásná dívka. To však není případ této roztomilé holčičky, která byla krásná už jako dítě.

Dnes je z ní úspěšná moderátorka, která na televizních obrazovkách oslňuje svými ženskými půvaby. Atraktivní moderátorkou není nikdo jiný než Eva Perkausová (30), která diváky provází světem celebrit v TopStaru. Že byla Eva Perkausová krásná už jako dítě, dokazují fotografie z jejího rodinného alba.

Eva vždy měla výrazné modré oči a hnědé vlasy, blondýnkou se stala v době dospívání, kdy zatoužila po jiné barvě vlasů.

"Vlasy jsem začala lehce zesvětlovat v šestnácti letech. Účelem nebylo být blondýna, ale jak jsem měsíc od měsíce přidávala světlé proužky, tak jsem se blondýnou zkrátka stala. To mi bylo asi sedmnáct let. Určitě ale zvažuji, že se vrátím k původní barvě vlasů," prozradila Eva Perkausová, o které se v posledních měsících mluví v souvislosti s jejími milostnými vztahy s bohatými muži.

Perkausová sice chodí s bohatým podnikatelem Karlem Kubou, který má stát za jejím rozchodem s o čtyřicet let starším podnikatelem Antonínem Charouzem. Ten však tvrdí, že se s Evou rozešel on, a to právě kvůli tomu, že měla mít vztahy také s jinými muži. Ať už má pravdu o propleteném milostném trojúhelníku kdokoliv, jedno je jisté, vnadná moderátorka má čich na muže s naditou peněženkou, kteří se s ní rozhodně nudit nebudou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám