Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Než si koupíme nějaké zboží nebo objednáme službu, určitou dobu vybíráme. Podle průzkumů se jen 23 % zákazníků nakonec rozhodne podle kvality, ale až 64 % podle ceny. Často jde o kompromis, v němž vyšší kvalita ustupuje nižší ceně. Umí nám ale radost z ušetřených peněz vynahradit zklamání z výsledku našeho nákupu? Což o to, nekvalitní výrobek vyhodíme, co ale dělat, pokud jde o naše zdraví?

Asklepion vám garantuje nejlepší ceny a špičkovou kvalitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když platíme za lékařské ošetření, měla by o naší spokojenosti rozhodovat vždycky jedině kvalita. Proto na klinice Asklepion začali bojovat proti tomu, aby se klienti objednávali na levné zákroky bez ohledu na to, kým nebo jakou technologií budou ošetřeni. „Vždy jde především o zdraví a některá poškození neodborným zásahem napravujeme v Asklepionu jen velmi těžko,“ říká doc. MUDr. Roman Šmucler, CSc., majitel Asklepionu, a dodává: „Proto jsme zavedli cenovou garanci.“ O co jde? V Asklepionu mají klienti již téměř 20 let jistotu maximální kvality ošetření. Nyní zároveň Asklepion garantuje, že pokud klient v jiném zařízení najde stejné ošetření za nižší cenu, Asklepion mu rozdíl dorovná.

Laserová epilace s garancí nejlepší ceny i kvality

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak cenová garance Asklepionu funguje v praxi, vyzkoušela klientka Karolína na jednom z nejvyhledávanějších ošetření - odstranění chloupků laserem. „Jejich zkušenosti s laserovou epilací jsou k nezaplacení, pokud jde o kvalitu, ale příjemně mě překvapila i cena,“ říká Karolína, která za laserovou epilaci v podpaží v Asklepionu zaplatila 2500 Kč. „Navíc mi ale poskytli garanci, že pokud najdu v jiném zařízení stejné ošetření za nižší cenu, rozdíl mi dorovnají,“ vypráví nám o své zkušenosti z kliniky, jejíž lékaři byli první, kteří v Česku s laserovou epilací začínali. Pracují s nejbezpečnějšími a nevýkonnějšími lasery poslední generace.

Spolehlivé vyhlazení vrásek s garancí nejnižší ceny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aplikace botulotoxinu je dalším ošetřením, s nímž mají v Asklepionu perfektní výsledky a na jehož cenu vám zároveň poskytnou garanci. Chodit na vyhlazení vrásek je dnes tak běžné, jako chodit ke kadeřníkovi. Bohužel s rostoucí oblibou přibývá také komplikací. Botulotoxin totiž často aplikují nedostatečně proškolení lékaři. Riskovat spadlé obočí či poškození nervů v obličeji, byť dočasné, je zbytečné. Dermatologové Asklepionu jsou špičkoví specialisté, kteří aplikaci botulotoxinu učí své kolegy z konkurenčních zařízení. A cena? Asklepion si je jistý nejen kvalitou, ale i tím, že cena za 1 ml botulotoxinu je nejnižší na trhu! A proto i na toto ošetření poskytuje cenovou garanci.

Další články

Načítám