Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Olivie Žižková (48), žena, která hrála hlavní roli v posledním smutném skandálu Jiřího Krytináře (†68), kdy měly vzniknout jeho intimní fotografie v opilém stavu na dětském představení, se sice s nedávno zesnulým hercem před dvěma lety rozešla ve zlém, ztropila mu ostudu svými zpověďmi o něm, přesto se rozhodla na nejmenším českém herci po jeho skonu vydělat. Prý ale všechno dá psům. Hlasujte v anketě, zda jí věříte.

„Jirka natočil audiopohádku, mám ji jen já, zaplatili jsme ji. Máme na to papír. Namluvil ji s tím, že věděl, že je nemocný, že ji vydáme spolu a peníze budou putovat pro útulky. Když ji Jirka točil, řvali jsme všichni smíchy,“ tvrdila v Blesku Žižková.

Podle ní údajně vymetal noční kluby a hrál automaty, navíc měl mít přítelkyně a k nim byl velkorysý, proto se prý strašně zadlužil. Jinak ale není pravda, že by byl alkoholik, jak se nyní dost často píše. „Přestal pít před dvěma lety,“ připomněl i Krytinářův kamarád Pavel Pásek. Podle jiného přítele, Jarka Šimka, měl problémy s otékáním nohou a chystal se jít na operaci. To už však ale nestihl.

Zpověď docela zvláštní zpěvačky Žižkové alias Ňufinky byla tak dojemná, až skoro někoho mohla rozplakat. Málokdo přitom zapomene na to, jak na něj při posledním společném setkání řvala, zda si myslí, že je dobrý křesťan a nadávala mu do h****ů za to, že ji označoval za kurtizánu.

Krytinář zemřel v úterý ve svém bytě v Jablonci nad Nisou, našla ho sousedka, která se na něj zlobí, že radši zesnul, než aby musel den po smrti uklízet podle rozpisu služeb v domě.

Co si myslíte, že by Žižková udělala s penězi za pohádky Krytináře?
Všechny by fakt darovala na psí útulky
3,5 %
Založila by fiktivní útulek pro psy a všechno by shrábla
90 %
Prohrála by je v automatech na počest Jirky
4 %
Vzala by si za ně lekce zpěvu
2,5 %
Celkem hlasovalo 30572 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám