Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Štěpánka Duchková (51) spolu se svým přítelem, podnikatelem Janem Hruškou, vypadají jako veselé kopy. Super.cz s nimi natočil hodně vysmátý rozhovor a docela jsme se divili. Proč se ještě nevzali? Za co by Honza svou lásku nejradši pomyslně zardousil? A proč ji častuje jménem Morlor, což je obří nevzhledný nejstarší tvor z Nekonečného příběhu?

Chtěli se brát už dávno, ale zatím jaksi nebyl čas. „Svatba? Nestihli jsme ji, protože akce stíhá akci a kluci do toho rostou,“ říká Honza k tomu, proč spolu stále žijí „na hromádce“. „Chtěli jsme se vzít na jaře, ale to je těch akcí vždycky tolik. Možná příští rok,“ plánuje, ale jako by sám věděl, že přání je otcem myšlenky a že to zase nestihnou.

Přesné datum tedy zatím neznají, ale Štěpánka už vybrala místo, kde by se svatba měla konat. „Budeme se brát v restauraci ve Španělsku. Ale asi až na důchod,“ šklebí se oblíbená česká moderátorka, která rozhodně nemá vnady po tatínkovi.

Její druh se rozpovídal i o špatných vlastnostech, které jeho budoucí žena má: „Nejvíce to je time management (plánování času – pozn. red.). Něco se naplánuje, já řeknu, že v deset vyrážíme, a v půl jedenácté jsme pořád doma. To bych chtěl zlepšit,“ vyčítá Hruška své budoucí ženě. „Hrabe se z domova, jako když jedeme na čtrnáct dnů, ale přitom třeba jen jedeme do zoologické,“ zlobí se naoko.

Štěpánka, která si je své nedochvilnosti sama vědoma, přitakává. „Honza mi říká, že jsem Morlor. To je želva dcery Jůlinky,“ stěžuje si.

Uvidíme, jestli se opravdu do roka veselka stihne, jestli se jejich dvojčata Adam a Jan (6) a Hruškova dcera z prvního manželství Julie (14) dočkají svatby ještě před svou plnoletostí, nebo po letech požádají o speciální povolení a své rodiče nechají oddat in memoriam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám