Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z krásné topmodelky a přítelkyně fotbalisty Cristiana Ronalda (26) Iriny Shayk (25) by si měli vzít příklad všichni pejskaři, kteří po svých čtyřnohých miláčcích zapomínají uklízet jejich výměšky. Ačkoli by si atraktivní modelka mohla dovolit platit pokuty za každou hromádku, kterou její labrador jménem César udělá, Shayk nemá sebemenší problém a nečistoty na ulicích New Yorku rozhodně nenechává.

Původem ruská modelka v pátek vzorně venčila svého pejska. Házela mu tenisáky, natočila mu do misky vodu z hadice a když byl César trochu neposlušný a Irinu příliš táhl na vodítku, modelka mu ihned vysvětlila, kdo je čí pán. César přitom není již dávno žádné štěně, které by potřebovalo pravidelný výcvik. Podle Iriny je totiž otcem jednoho z představitelů nevychovatelného labradora Marleyho z komedie Marley a já z roku 2008, kde si zahráli titulní roli Jennifer Aniston s Owenem Wilsonem.

Modelka však i při venčení v ulicích Manhattanu vypadala úžasně. Nejprve si vyšla v džínových minišatech, kde vynikly její dlouhé štíhlé nohy. Později s Césarem vyrazila v pohodlných volnějších letních šatičkách plných barev.

Reklama

Další články

Načítám