Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Olga Lounová (43) nepřestává překvapovat. Před nedávnem se divákům jejího koncertu v Divadle Broadway, kde pokřtila své debutové autorské album Rotující nebe, tajil dech při show ve stylu Lady Gaga, kdy při zpěvu létala vzduchem při závěsné akrobacii. O víkendu si pro změnu dopřála další adrenalin v podobě drsných automobilových závodů. A zase byla ve vzduchu.

O víkendu startovala Olga Lounová s jezdcem Jaromírem Tomaštíkem na Rally Agropa Pačejov, která byla součástí mistrovství ČR ve sprintrally. Ve voze Subaru Impreza třídy WRC, což je nejsilnější kategorie závodních aut, dokázala, že je v opravdovém závodě stejně skvělou navigátorkou jako po boku Daniela Landy (55) ve filmu TACHO.

„Auta a závody miluju odmalička. Celá rodina jsme byli jejich pravidelnými diváky a od té doby, co můj mladší, šestiletý bráška Daniel jezdí Racer buggy, jsme teď na závodištích častěji než jinde. Jsem moc vděčná za krásnou příležitost vyplavit nějaký ten adrenalin a endorfin," smála se zpěvačka.

"Přes všechny nepříznivé podmínky - počasí i drobné technické zádrhele - jsme dojeli do cíle s fantastickými časy a posbírali tak dvakrát 3. místo a celkově jsme byli šestí, což si od svého prvního velkého závodu nemohu než pochvalovat a hrdě si vystavit dva získané poháry. Čelili jsme i několika velmi divokým krizím, ale um a zkušenosti Jaromíra nezapřou. Také velký talent a cit, kterými je hravě vyřešil," dodala.

„Na to, že Olga jela takovýto závod poprvé, to bylo víc než dobré. Ani jsem nepocítil, že vedle mě nesedí zkušený profesionál. Byl to pro ni křest na vodě a tvrdé trati se vším všudy. Po dvou rychlostních zkouškách jsme byli dokonce čtvrtí – rychlejší byli už jen mistři republiky, takže jsem velmi spokojen a nabídl jsem Olze další závody letos na podzim a v zimě,“ chválil ji Tomaštík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám