Hlavní obsah
Článek

Modelka Taťána Makarenko (34) už v neděli odlétá reprezentovat Českou republiku na světovou soutěž krásy Miss Grand International do thajského Bangkoku. Jaké si dává šance? Už nyní na internetu boduje a podle fotek, které dívky zaslaly, je v první dvacítce. "V Thajsku má národ rád vyumělkované holky, plastiky jim nevadí, mají rádi tmavovlasé barbíny, mají rádi velký nános make-upu. Možná proto se jim tam líbím," řekla Super.cz Taťána, která se ráda hodně líčí, má plastiku nosu a ňader.

Šance si dává v doprovodné soutěži Miss Bikini. Makarenko má výstavní postavu, přestože kvůli natrženým vazům nemohla měsíc cvičit a nohu měla v ortéze. "Nosím teď každý den podpatky, abych nohu posílila, pořád to hrozně bolí. Ještě pajdám, doufám, že do neděle to bude dobrý, tam si nebudu moci ulevovat," vysvětluje.

Modelka si věří. "Můj tajný tip je, že bych v Top 25 na Miss Bikini být mohla. Budu chodit do fitka tam, budu na to mít 23 dní, spoustu času to ještě dopilovat," dodala Makarenko, kterou den před odletem čeká finále soutěže Miss Face, již pořádá. Vítězka bude reprezentovat na Miss Grand International Českou republiku příští rok. V Thajsku vítězka získá milión korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám