Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim je tady: hurá! Ptáte se, proč se radujeme právě z podzimu? Přeci proto, že přichází období večerního tulení se u filmu a romantického zahřívání v plískanicích. Zkracující se den přímo láká k postelovým hrátkám. Že nemáte s kým se do radovánek pustit? Nevadí – podzim je jako dělaný pro dráždivé svádění. Přesvědčte se!

Lekce podzimního svádění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte zálusk na milého kolegu? Nebo chcete ozvláštnit milostný život se svým partnerem? Tak hurá do toho! A s jakými zbraněmi se do sexy podzimního boje vydat? Našli jsme hned čtyři kousky, které probudí váš sex-appeal i touhu každého muže. Ať už muže svých snů teprve hledáte, nebo ho chcete potěšit svým novým já, určitě si přijdete na své.

Femme fatale: Žádný muž vám neodolá

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Myslíte si, že prádlo nemá žádný vliv na to, jak se ten den cítíte a jak působíte na své okolí? Chyba. Přesvědčte se sama a oblékněte okouzlující podprsenku Violet. Díky smyslné barvě, sexy krajce a luxusnímu zpracování se v ní budete cítit jako osudová žena. A tak budete také vypadat. Push-Up efektu zajistí, že vám žádný muž neodolá. A když necháte lehce vykouknout krajkový lem a připojíte hluboký pohled do očí, na žádnou jinou už se ani nepodívá. Otestujte to!

Elegantní a svůdná: Zatočte se stereotypem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabírá váš milostný život směr ke stereotypu? Tak to si nenechte líbit! Překvapte svého muže nečekaným kouskem a oblékněte košilku Ceresa. Díky všité podprsence a Push-Up efektu zdůrazní vaše přednosti a splývavý materiál nechá vyniknout vaše sexy křivky. Tvařte se, jako by se nic zvláštního nedělo a čekejte na jeho reakci. Bude zaručeně bouřlivá!

Podprsenka pro každý den: I ta může být svůdná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na přehnané zdobení si nepotrpíte? Dáváte přednost jednoduchosti, praktičnosti a pohodlí? I tak si můžete dopřát nečekaně svůdný luxus. Podprsenka Aisha je jako dělaná pro každodenní nošení – nabízí pohodlný a padnoucí střih, skvělou oporu a vyšší střed. Takže poskytne perfektní pohodlí i ženám s větším poprsím. A kromě toho úžasně vypadá! Krajková výšivka a saténový vzhled zajistí, že se budete cítit sexy, sebejistě a naprosto neodolatelně. A aby ne - podprsenka je inspirovaná populárními odstíny šedi. Vyzkoušejte novou barvu smyslnosti!

Sexy prádlo: Sen každého muže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pořiďte si luxusní komplet, ve kterém se budete cítit jako postelová bohyně a užijte si reakci svého muže. Na světě totiž nenajdete muže, který by neměl rád sexy prádlo a podvazky. Krajkový komplet podprsenky, kalhotek a podvazkového pásu Jessie si zaručeně najde čestné místo i ve vašem prádelníku. Podvazkový pás totiž skryje případné nedostatky v oblasti bříška a boků a zajistí, že se budete cítit krásná a sebevědomá. Stačí jen pořídit punčochy a váš nový sexy obleček je na světě!

Další články

Načítám