Hlavní obsah
Článek

Tak tady jde o čas! Ještě než vánoční poptávka prodraží elektroniku po celém světě, je tu poslední šance na výhodný nákup. Našli jsme pro vás dva neuvěřitelné notebooky, jejichž cena působí jako vtip. Herní dělo a nejelegantnější notebook současnosti právě teď pořídíte za historicky nejnižší cenu. A samozřejmě to jde i na splátky!

Exkluzivní nabídka č. 1: Nejlepší poměr ceny a výkonu na trhu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tak tohle se vidí maximálně jednou za rok. Herní notebook za cenu běžného! Model Acer Aspire E15 v této jedinečné konfiguraci doslova trhá rekordy. Nevěříte? Tak tady jsou parametry: Čtyřjádrový procesor Intel Core i5 nejnovější generace, 8 GB operační paměti, herní grafická karta nVidia GeForce 840M a pevný disk s kapacitou 1 000 GB. Špičkovou výbavu doplňuje matný displej, který je skvěle čitelný i venku na slunci. Do ceny se vešel i operační systém Windows 8.1 s možností bezplatné aktualizace na Windows 10. A tohle všechno se vešlo jen do 15 699 Kč. Tak nízká cena ale dlouho nevydrží!

Exkluzivní nabídka č. 2: Dokonalý notebook a tablet v jednom

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Seznamte se, tohle je Lenovo Yoga 500, jeden z nejkrásnějších a nejpraktičtějších notebooků všech dob! Díky naprosto unikátní konstrukci ho můžete používat ve čtyřech různých polohách, a to i jako klasický tablet. Displej je totiž možné otočit o 360°! Poskytne vám dokonalé pohodlí, ať už ho používáte vleže, vsedě nebo vestoje! Dotykový displej zaznamená až 10 různých dotyků v jediný okamžik. Celý přístroj váží jen 1,8 kilogramů a je tenký pouze 2 centimetry. Přičteme-li svůdně rudou barvu, máme před sebou zdaleka nejatraktivnější přístroj na cesty. A přitom ho nyní můžete mít jen za 14 799 Kč. Je však otázka, jak dlouho bude dostupný za tak nízkou cenu. Vánoce se totiž rychle blíží!

Další články

Načítám