Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zřekla se otce a nechtěla s ním mít nic společného! Když předloni vypukla aféra v úterý zesnulého Jiřího Krytináře (†68), jeho dcera Jana se od něj odvrátila a nechtěla s ním mít nic společného. Ke konci života nejmenšího herce, jehož patrně zabila plicní embolie, se ale ti dva usmířili, a Jiří tak mohl odejít v klidu.

Dceři pochopitelně vadilo, když se propíralo, že prý se měl Krytinář opilý na dětském představení vystavovat nahý. On sám to trochu nešikovně popíral, jenže rodina to brala jako zradu a zavrhla ho.

Zvlášť jeho manželka byla tehdy vzteky bez sebe. „Pracuje na vysokém postu, nelíbí se jí to. Říkala, že to bude muset nějak řešit,“ prozradil v té době nejmenší český herec, který měl k rozvodu blízko už čtyři roky předtím a vzhledem k tomu, že se později odstěhoval do jiného města, dá se očekávat, že se nakonec manželství minimálně neformálně rozpadlo.

Také dcera byla na tátu tak naštvaná, že si na sociální síť napsala nové jméno Jana radši neKrytinářová. A hercova bývalá múza Olivie Žižková dokonce tvrdila, že na svého potomka byl metr dvacet čtyři centimetrů vysoký otec drsný, urážel ji a obviňoval ji ze všelijakých věcí.

Každá bouře ale přejde a dnes Jana drží smutek. „V tuto bolestivou chvíli žádám média, aby respektovala soukromí a pietu celé rodiny,“ uvedla.

Reklama

Další články

Načítám