Hlavní obsah
Článek

Hollywoodská hvězda Rachel Weisz, která uznávaného režiséra Darrena Aronofského vyměnila za představitele agenta 007 Daniela Craiga, se může i ve 45 letech směle před kamerou vystavovat v plavkách. Ve filmu Mládí dokázala, že je stále ve skvělé formě.

Držitelka Oscara za vedlejší roli v dramatu Nepohodlný byla osm let životní partnerkou režiséra Darrena Aronofského, s nímž má devítiletého syna Henryho. Během natáčení filmu Dům snů se ovšem zakoukala do kolegy Daniela Craiga, k němuž ji to táhlo více než ke snoubenci. Rachel Weisz se za filmového Bonda dokonce provdala, což jí závidí davy jeho fanynek.

Pokud si ovšem české obdivovatelky Daniela Craiga zajdou od 8. října do kina na film Mládí, budou muset uznat, že Rachel patří k nejatraktivnějším hollywoodským čtyřicátnicím. Režisér Paolo Sorrentino ji obsadil do role dcery Michaela Caine, která dohlíží na jeho léčbu ve švýcarských Alpách. A protože se Mládí odehrává v lázeňském hotelu, i Rachel Weisz šla do plavek. Na rozdíl od Madaliny Diany Gheney se sice před kamerou neukázala nahá, ale i tak zazářila v několika záběrech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám