Hlavní obsah
Článek

Královna dětských srdcí Dáda Patrasová (67) by na poslední měsíce nejraději zapomněla. Poté, co se provalila nevěra jejího manžela Felixe Slováčka s mladičkou Lucií Gelemovou, vážně uvažovala o rozvodu, který si nakonec rozmyslela a záletnému manželovi dala poslední šanci.

Patrasová má i tak do životní pohody pořád daleko. Chmurné myšlenky se pokusila zahnat aspoň na premiéře muzikálu Romeo a Julie, kam ji místo Felixe doprovodila dcera Anna, jež do společnosti nedávno vzala i tatínka, který se po boku Dády z pochopitelných důvodů už dlouho neobjevil.

Patrasová sice patřila v osmdesátých letech k vyhlášeným sexsymbolům, s blížící se šedesátkou to ale zas až taková sláva není, byť se oblíbená herečka snaží udržovat patřičný šmrnc.

Na premiéře chtěla přitahovat mužské pohledy v krátkých šatičkách nad kolena, ale svůdným dojmem bohužel moc nepůsobila. Nožky už nemá štíhlé jako vyzývavá Manuela z Vrchní, prchni!, a tak by přeci jen měla volit trošku jiný typ šatů. Pokud se ale v krátkých šatičkách snaží opět zaujmout záletného Felixe, nemůžeme jí to mít vůbec za zlé.

Sluší Dádě Patrasové krátké šaty?
Ano, pořád jí to moc sekne
76,9 %
Ne, má opravdu ošklivé nohy
23,1 %
Celkem hlasovalo 57228 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám