Hlavní obsah
Článek

Jedním z důvodů k tomu, aby rodinu před třemi lety odstěhoval do Ameriky, bylo kromě vzdělání v angličtině i to, že chtěl manželku a děti ušetřit zájmu médií. A tak se při jejich letní návštěvě Martin Dejdar (59) vyhýbal společenským akcím jako čert kříži. Ukázal se jen se synem Matějem. Jednu výjimku ale udělal.

Spolu s manželkou Danielou, desetiletou Sárou a sedmnáctiletým Matějem zapózoval na zkrášlovací klinice, kde dávají do kupy nejen jeho, ale přes léto i jeho ženu a syna. Sice využívají každý jinou proceduru, ale na kliniku chodí vždy pohromadě.

„Věk a stárnutí člověk neovlivní, ani já. Snažím se sportovat a být v kondici, ale pomoc zvenčí je občas potřeba,“ vysvětlil Martin Dejdar, kterému se osvědčila hlavně neinvazivní liposukce pomocí zmražení, kryolipolýza. Martinova manželka Daniela si zase dopřává kosmetické služby, neinvazivní lifting na omlazení pleti.

Kosmetická ošetření ale využívá i Martinův syn Matěj, který má vlivem tvrdého tréninku hokeje, kdy nosí na hlavě přilbu, viditelné akné. Někteří tátové berou své dospívající syny na pivo, ale Martin dbá raději na zdraví. Pravidelně dochází na gentleman kosmetiku, ale využívá i další služby, a to hlavně péči o vzhled obličeje, redukci tukové tkáně a redukci chloupků v podpaží.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám