Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud má někdo více odvahy než talentu, může z toho vzniknout naprosto bizarní číslo. Nerozhodná „umělkyně“ si nemohla vybrat, čím porotu zaujme, a nakonec tak předvedla dvojitý trapas.

Nezaměstnaná Dagmar Blechová si nejspíš nebyla příliš jistá svým zpěvem, proto si na casting připravila rovnou i taneční vystoupení. Těžko ovšem říct, v jakém oboru pohořela více. Sedmačtyřicetiletá žena na sebe upozornila ihned po příchodu na jeviště. Do Talentu si totiž oblékla outfit, jaký nosí spíše dvacítky na diskotéku. Paní Dagmar je ovšem duchem stále mladá, takže se v pestrém ohozu cítila jako ryba ve vodě.

Porotu nejprve odrovnala svým zpěvem, který raději po několika vteřinách ukončila, a pustila se do víru tance. Její pohyby ovšem působily jako z nočního klubu nižší kategorie, což také nikoho neohromilo. Dagmar Blechová přiměla ke zmáčknutí červeného tlačítka všechny čtyři porotce a uznání sklidila jen od Lucie Bílé (57) za kotoul dozadu. S ním ovšem díru do světa rozhodně neudělá. Vystoupení, které Jakub Prachař (40) označil za „zemitou plácanici“, najdete na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám