Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Rodiče to znají ze všech nejlépe. Svým dětem by nejraději dali vše, co je na seznamu pro Ježíška. Je ale důležité najít rovnováhu v tom, co děti chtějí, co jim chtějí dát rodiče a ještě se vejít do rodinného rozpočtu. A právě z těchto důvodů se vyplatí řešit situaci už pár měsíců předem a v klidu se na vše připravit. Uvidíte, že to bude stát za to – to až pod stromečkem budou svítit ty nadšené dětské oči.

Nechte se odměnit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepropadejte podzimním depresím a dárečky začněte vybírat chytře. Některé krásné hračky dokonce můžete získat zdarma k běžným nákupům a potěšit tak své blízké! Stačí jen sledovat aktuální akce v obchodech a na internetu. Třeba na Feedo.cz pořídíte vše pro miminka a ke každému nákupu máte dárek garantovaný. A že je z čeho vybírat! Získat můžete třeba hrací deky, nebo lehátka Bright Starts. A to už by mohl být hezký dárek pod stromeček, co myslíte? Věrnost se zkrátka vyplatí!

Inspirujte se na internetu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejste si jistí, co by se vašemu drobečkovi pod stromečkem líbilo? U malých dětí není vybírání zas tak jednoduché. Na hračkách a dalších výrobcích je důležité respektovat věkové omezení a pečlivě zkoumat materiál, ze kterého je produkt vyroben. V dnešní době to už ale není problém. Pomoci vám mohou recenze od ostatních maminek i inspirace na internetu. I proto se vyplatí sledovat blogy zaměřené na mateřství a život s dítětem. Zajímá vás třeba, jaká hračka by se hodila pro děťátko do 6 měsíců? To i mnohem více se dozvíte na Feedo Blogu.

Ušetřit se dá i na plenkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud vám na dárečky nějaké peníze chybí, můžete ušetřit i za takovou základní věc, jako jsou plenky. Přitom nemusíte obětovat pohodlí vašeho miminka. Kvalitní značka vám zaručí, že bude jeho zadeček v pohodlí a díky chytrému nakupování nebude trpět ani váš bankovní účet. Slyšeli jste už o exkluzivním Pampers Premium Programu? Tento unikátní projekt umožňuje maminkám nakupovat plenky Pampers za výhodné ceny, automaticky získat poštovné zdarma a ke každému nákupu si vybrat ze široké nabídky dárečků. Myslíte, že to může být ještě lepší? Ano – nákup vám totiž kurýr doveze až k vašim dveřím.

Pomozte ostatním a přivydělejte si

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jako maminka máte určitě doma věci, ze kterých vaše děti vyrostly, nebo už je nevyužívají. Právě teď je ta pravá chvíle poslat je dál. Někomu mohou udělat radost a vy si tím navíc přivyděláte peníze, které můžete využít na nákup dárků. Díky Feedo Bazárku už to jednodušší být nemůže. Stačí věci sbalit do krabice a vyplnit formulář. Pak už jen čekáte, až vám na účtu přistanou penízky z prodaného zboží. Chcete vědět, jak na to a přidat se tak ke komunitě maminek, která už Bazárek spokojeně využívá? Mrkněte se!

Další články

Načítám