Hlavní obsah
Článek

Pátá řada show Česko Slovensko má talent pomalu spěje do finále, jemuž bude předcházet bitva o postupová místa. Každý člen poroty si už však vybral svého oblíbence, jemuž zajistil přímý postup.

Novinkou letošního Talentu je zlatý bzučák, díky němuž vyvolení soutěžící nemusí své schopnosti prokazovat v dalších postupových kolech. Každý porotce už svou příležitost využil, takže je známá první čtveřice finalistů.

Jakuba Prachaře (40) dojal zpěv Jany Šifrové, která je přirovnávaná k Susan Boyle. Také ona při nástupu na jeviště nikoho neohromila, ale následně předvedla strhující výkon. Lucie Bílá (58) nejspíš po další konkurentce netouží, takže do finále poslala hosta z Chile. Francisco Rojas Dyvinetz ji okouzlil tancem s obručí.

Jaro Slávik (49) je přesvědčen o tom, že se v šoubyznysu může prosadit krasobruslařské duo Anette a Yanick. Diana Mórová (54) bude ve finále fandit formaci Mirror Family spojující tanec s nápaditými kostýmy a laserovou show. Vystoupení soutěžících, jež porotci označili za žhavé favority Talentu, najdete na videu.

Kdo má ve finále Talentu největší šanci na vítězství?
Francisco Rojas Dyvinetz
48,2 %
Jana Šifrová
24,6 %
Mirror Family
9,4 %
Anette a Yannick
17,8 %
Celkem hlasovalo 10515 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám