Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není jen senzační šoumenkou, která se podle zlých jazyků umí lépe předvádět, než zpívat, ale především matkou. A i když je veřejnosti nejlépe známá Madonnina (65) prvorozená dcera Lourdes (18), zpěvačka má ještě patnáctiletého syna Rocca, desetiletého Davida a ještě devítiletou dceru Mercy. Dvě nejmladší děti přitom zpěvačka jako malé adoptovala z Malawi. Maminku nyní všechny děti doprovází na jejím světovém turné Rebel Heart a v zákulisí se asi občas dějí zajímavé věci...

Madonna pochopitelně své příznivce na sociálních sítích hojně zásobuje střípky ze svého soukromí a právě i ze zákulisí koncertů. V pondělí například sdílela snímek, na němž má její syn Rocco na hlavě ze svých dlouhých vlasů vyčesané dva culíčky. Dospívající chlapec se ale evidentně fotit moc nechtěl... Nebudou se mu spolužáci za takovou maminčinu legrácku po příchodu do školy smát?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám