Hlavní obsah
Článek

Moderátorka a nově taky herečka Ordinace v růžové zahradě Tereza Pergnerová (49) již šest let žije s partnerem Jiřím Chlebečkem. A čím déle jsou spolu, tím víc mají občas potíží. Tereza navíc zažívá čím dál těžší stavy žárlivosti. Dokonce volala i do pořadu Volejte věštce, kde se dozvěděla krutou zprávu. "Ta paní mi řekla, že pokud ještě nemá milenku, tak se objeví a bude z pracovního prostředí," říká Tereza, která se rozpovídala i o partnerově milence Elišce.

"To bylo něco na moji fabulaci. Když jsem to na něj pak vybalila, jen se zasmál a tím mi vzal vítr z plachet. Od té doby se snažím podobné věci nedělat a hlavně nepodezírat," dodala ke svému telefonátu věštkyni Pergnerová v rozhovoru pro magazín Glanc. Někdy si prý raději opakuje, že je partnerkou a matkou dětí a žádná milenka by ji neměla ohrožovat. Preventivně si ale sama jednu vymyslela.

"Přišla jsem domů jinak oblečená než obvykle a představila se jako Eliška. A Eliška pak dostávala i esemesky. Můj manžel mi třeba psal: Eliško, rád bych tě viděl. A já odepsala: A co tvoje žena? A on na to: My to máme ujasněný. To jsem si říkala, že jsem vyzrála na všechny psychology, když milenku vyrobím sama. Drží mě při životě. Eliška má i e-mailovou adresu," prozradila Tereza.

Někdy ale své druhé já zapírá. "Ona to někdy zkusí: Eliško! A já na to: Eliška tady není. Měla autonehodu. Je mrtvá," uvedla bývalá moderátorka hudebního pořadu Eso v televizi Nova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám